Västtrafik <3

Hur tar man sig från Mölnlycke till Bollebygd på natten mellan lördag och söndag? Jo tydligen såhär:





(Det tar alltså ca 20 minuter att köra mellan orterna med bil. Idiotplanerare)

/Josse

"Var är hon?"

Såg i kommentarerna att någon frågar var den andra tjejen är. Det undrar jag också ^^

Hon pluggar och har dessutom opererat handen nyligen så det är väl inte helt lätt att vara ikapp med bloggen. Men i kategorin "Anna-Maria skriver" hittar ni det hon har skrivit.

/Josse

Orkester

Jag träffade två killkompisar, som jag tycker mycket om, idag. Jag gick i högstadiet med dem, men det var väl egentligen först under vårterminen i trean som det utvecklades en stark vänskap mellan oss. Den ene var tillsammans med min bästis och vi var ett tight gäng. De fick (och får) mig alltid att känna mig så otroligt lycklig.

Idag träffade jag alltså dessa två killar. De kom hem till mig och vi käkade scones och hade det rätt mysigt. Dessutom sken ju solen utanför och det kändes som en härlig dag i allmänhet! Men, det kändes lite som att vi inte hade så mycket att prata om. Inte så konstigt kanske, för under de senaste fyra åren (gymnasiet och året efter) har vi inte träffats särskilt mycket. Eller, jag har inte träffat dem, då jag gick på en annan skola, i en annan stad. Vi har inte heller särskilt ycket gemensamma intressen. Jag började fundera lite smått på vad det är som har hållit ihop oss under dessa år.

Efter ett tag gick vi hem till en av dem istället. Promenaden tog ca en halvtimme i vårsolen, och jag kan inte alls komma ihåg vad/om vi pratade. Men vi kom i alla fall hem till den där killen. Satt där ett tag och snackade lite löst. Sen av nån anledning spände jag en gummisnodd kring en galge och började "spela" på den. Snart satt vi där alla tre: två med gummibandsgalgar, en med mungiga och med musik i högtalarna och spelade för glatta livet.

Särskilt snyggt lät det inte, men jag kom i alla fall på varför vi fortfarande är vänner. Ibland behövs det inte mycket mer än ett gummiband för att hålla människor samman.

/Josse

Glad Påsk!

Usch då, vilken dålig uppdaterig det varit...


Kan i alla all önska en glad påsk från mig, som sitter i morgonrock och smaskar i mig godis från mitt påskägg och ska iväg och öppna Hemköp här i byn om en timme.

Ka-ka-kaaaa!


/Josse

1 april

Göteborgsposten (som är morgontidningen vi får vär nere) brukar altid ha ed ett aprilskämt denna dag. Det roligaste de någonsin haft var när de skrev om smaksatt papper som skulle lanseras och hade "med en bit av pappret i tidningen", där man kunde få prova. Nedanför artikeln va det en inramad, tom ruta. Skitroligt!

Utmaningen den 1 april är alltså att hitta skämtet/lureriet i GP. Jag är inte säker, men jag tror att årets skämt är att de ska anlägga Göteborgshjulet (ett stort Pariserhjul som ska komma hit och var planerat att ligga på Kanalgatan vid Operan) i Göta älv istället, p.g.a. problem ed bygglov. Det borde verkligen vara det. Men an vet ju aldrig.

Nu ska jag in till stan och plugga kemi, och ikväll blir det middag på El Corazon på Avenyn för att fira en kompis 20-årsdag lite i efterskott. Ska även slå in presenten till en annan vän som också fyllt år. Måste göra det nu.... ojoj ^^


För övrigt hade en älg (tror vi) bajsat i vår brevlåda i morse.


/Josse

RSS 2.0