Min gamle vän

Fick precis reda på att en gammal kompis till mig är med i ett band som nyss fått skivkontrakt. Så himla roligt! Jag är verkligen otroligt glad för hans skull! Sitter just och lyssnar på deras låtar på myspace, och trots att jag egentligen har slutat lyssna på death metal tilltalar det mig. Metal rör alltid en viss nostalgisk del av mitt hjärta, och sen så är det ju roligt att veta att min kompis är med och spelar.

Om man gillar tung metal ska man definitivt hålla utkik efter dem i fortsättningen. As You Drown heter de.

Gud, vad nästan omotiverat glad jag blev av detta.

/Josse

Betraktelser

Jag har röstat i ett RIKTIGT val för första gången i mitt liv idag! Vem jag kryssade för, och vilket parti denna person tillhör, vill jag inte skriva ut det. inte för att jag tror att någon skulle bry sig och flyga ner till Paris för att bestraffa mig om de misstyckte. en ändå. Däremot har jag inge problem med att tala om för folk var jag står, och vem som fick min röst, ansikte mot ansikte.

Mitt sömnschema har blivit HELT rubbat! Har poerappat lite här nu, och väcktes av att otroligt sympatiske Julien (som anställde mig igår) ringde för att kolla hr det var med mig och om jag har några frågor inför morgondagen, då jag börjar jobba. Åh, han är så himla snäll och gullig! Önskar jag hade en sån person som han i min vänskapskrets ^^ (inget illa menat, men har har dee på ett alldeles speciellt sätt, svårt att förklara).

Jag var på en gata med BARA gitarraffärer idag. Mina tankar gick först och främst till min underbare vän Knölis, men också såklert till Anna-Maria. Det fanns dick inga fiolaffärer. Inte just där i alla fall.

Jag saknar Fredrik så sjukt mycket!

Num är det en timme tills jag ska vara vid svenska kyrkan, så jag borde nog dra mig, annars blir jag sen!


/Josse

Teknik

Varför är det bara jag som råkar ut för sån här skit? Installationsskivan till skrivaren finns inte, så jag sökte länge och väl på nätet innan jag hittade mjukvaran och laddade ner den. EN NU ÄR SKITEN PÅ SPANSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >.<

Får gissa mig fram, för jag ska på en arbetsintervju vid 16 och måste ha med mig CV. Blök....

/Josse

Sopbil

Imorse väcktes jag tidigt. Av sopbilen som förde världens väsen utanför. Genas fördes ina tankar till en text i en av mina gamla undervisningsböcker i franska, som handlade om just detta. Att en tjej väcktes jättetidigt av en sopbil, alltså. Jag undrar om detta är ett vanligt förekommande problem i Frankrike, och om de inte i så fall borde se över när och hur de hämtar upp sopor. Mumble mumle...

För att förbättra mitt morgonhumör ytterligare är det stopp i toaletten. Juuust great.

/Josse

Intressen

Det är lustigt. ända sen jag skrev det här inlägget, och fick en kommentar av Dennis om att det såg tråkigt ut, har det giti sig fast. Ja, att han tyckte att det verkade så tråkigt alltså. Det är lite lustigt, för när jag läser igenom listan över ämnena jag tog förstår jag varför han tycker det: sex mattekurser, fem språkkurser (ej inräknat svenska), fyra biologikurser, etc...  det låter ju döstråkigt. Men det var det inte. Inte för mig.

Jag är jätteintresserad av hur världen fungerar, rent fysiskt, kemiskt och iologiskt. Jag är inte alls lika intresserad av hur det fungerar på samhällsnivå, med politik och ekonomi. Jag rycker att det är otroligt roligt och givande att lära mig språk: det är ju delvis därför jag är i Paris nu. Jag tycker att matte är jätterolgit och spännande, och dessutom nödvändigt för att kunna förstå de övriga naturvetenskapliga ämnena.

Jag tycker också att det är roligt med estetik, i viss mån. Jag älskar att skriva dikter och oveller, därfölr tog jag en extra svenskakurs (Kreativt Skrivande). Jag tog Estetisk Verksamhet för att man måste, men jag tyckte också att det var roligt. Jag tog Teater A, som inte finns med på listan över mitt slutbetyg, eftersom jag läste 100 p extra, och bara fick VG i den kursen, ligger den i ett samlat betygsdokument istället.

Blablabla. Min poäng som jag ville framföra är att det är så roligt att människor har olika intressen. Att det finns "nördar" som jag, som gillar ämnen som andra tycker verkar stentrista. Att det finns folk som tycker "mina" ämnen är stentrista, men istället tycker mycket om andra saker, inom områden där jag förmodligen vore helt inkompetent.



ETT FYRFALDIGT LEVE FÖR MÅNGFALDEN!


/Josse

Fredagsmys


Jag kan inte hjälpa det, jag älskar den här reklamen!




Och sen får ni minsann titta på denna video också!



Puss

/Josse

Lättja

Jag ska på min arbetsintervju här i Paris klockan 15... det är om ca två timmar, så jag ska dra snart för att vara säker på att hinna.

Jag ville bara reflekteraq över hur lat jag är ^^

Jag kom på att jag inte hinner skriva mer, haha! Så det får räcka sådär.


Såhär det jag inte ut idag. Jag tänkte att den mer neutral look skulle vara bättre.
Så jag har jeans och vit t-shirt, men det är så tråkit att visa kort på.

/Josse

Vikthetsen

Det här understryker verkligen hur snedvriden folks bild av vikt/övervikt är. Det är skrämmande tycker jag. En annan sak som är skrämmande är hur folks uppenbara avundsjuka på andras framgång kan leda dem till att vara elaka mot personen de är avundsjuka på. Människor är pinsamma.

Det är väldigt viktigt att folk börjar inse att det inte spelar någon roll vad man väger och hur man ser ut, så länge man är hälsosam och mår bra.  Och att det inte är okej att angripa en vilt främmande person, under signaturan "Anonymous" på ett forum på nätet.

/Josse

VERSALER / gemener ??

studera.nu är lite knepigt. Såhär ser min lista över slutbetygen ut



What's up med att vissa är skrivna med VERSALER liksom? Ser ju mobbat ut!
(Ni kan ju också observera att jag väldigt listigt har klippt bort betygen så ni inte får se dem!
Särskilt listigt är detta om man har mitt tidigare inlägg o betyg i åtanke ^^)

(Kursnamnen som inte syns är Mikrobiologi, Fransk Kommunikation, Idéhistoria och Kreativt Skrivande... om det nu skulle intressera någon)

/Josse

Paris!

Nu är jag äntligen i min takvåning i la ville d'amour! Har haft en underbar dag och orkar inte skriva så mycket.

Men jag tycker att Anna-Maria ska komma hit såklart ^^

Nu lyssnar jag på "The Ultimate Most Relaxing Classics for Kids in the Universe" på Spotify och vill slappna av och sova. Är aningen nervös eftersom jag har min arbetsintervju imorgon. På franska såklart. Känns inte optimalt då språket fortfarande inte fallit på plats. Förhoppningsvis lyckas jag dock smila in mig ändå. Det är precis som på dansuppvisningarna: le, le, LE, så märker de inte om du gör stegen lite fel.

Försöker peppa, men är mest sjut trött i huvud och fötter efter promenad i Paris stor del av dagen. En underbar da har det som sagt dock varit. Tur att Karin är här, hon är en så himla härlig tjej!

/Josse

JAG ÄR OÖVERVINNLIG!

Idag kom resultatet på min prövning i Fysik A.

MVG OCH NU HAR JAG 20.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lyckan jag känner just nu kan jag verkligen inte beskriva.

DIY - födelsedagspresent

Imorgon fyller min lillebror 12 år, och jag ville ge honom en "Hacky sack" eftersom han älskar att trixa och sånt. Tyvärr hittade jag inte ett enda ställe i hela Göteborg som sålde sådana, trots att jag sprang runt i timmar och letade.Nu är det alltså dagen innan hans födelsedag och jag har fortfarande inget att ge honom. Därför tänkte jag att jag helt enkelt ska göra min egen. Vi får se hur detta utvecklar sig....

/Josse

Visstja...

...man ska väl gratta våra kära grannar till segern igår och även säga glad 17 maj. Era jävlar.









/Josse

Uppsala

Say no more.


/Josse

Monstret Edward

Min lillebror sydde honom i syslöjden och jag tiggde till mig honom.
Han är bäst <3


/Josse

Vårvisa

Nu har jag sjungit i min "fina" låt i en ljudfil på datorn, LOLZ EPIC PHAIL säger jag bara!

Jag är sämst XD Men det gör inget, för jag vet i alla fall om det!

Nu ska jag gå ut och springa, intalar jag mig själv. Innan vädret blir alltför dåligt. Det håller på att mulna till ordentligt tyvärr... men jag är ensam med yngsta brorsan och försöker klämma ur honom om han vill ha mat. Han är så seg, haha!

/Josse

Eurovision Song Contest

Ytterligare en sak som är patetisk med mig är att jag ÄLSKAR ESC!
Det är dålig musik, ännu sämre programledare och en otrolig massa glitter och glamour - vad mer kan man begära?

Jag tror dock att Sverige tyvärr aldrig mer kommer vinna, även om Malernas låt faktiskt är okej.

Men... vem vinner då? Den bästa låten? Eller det land med flest kompisar?






/Josse

Aristocats

Jag har haft den där låten från Aristocats - Thomas o'Malley-sången - på hjärnan jättelänge nu. Det är verkligen sjukt irriterande! När jag får låtar på hjärnan fungerar inga av de knep som andra säger hjälper för dem (sjunga låten/lyssna på låten/etc), utan jag får tålmodigt vänta tills låten ger med sig och ersätts av en annan.

För jag har alltid en låt på hjärnan.

Det tog förresten skitlång tid för mig at inse var de fick namnet Thomas o'Malley ifrån.
Skitfyndigt, verkligen. Är jag den enda som är trög?


/Josse

Marabou Amigo

Marabou Amigo: Marabouchoklad och nachichips i en magisk blandning...?

Nja. Det är faktiskt precis lika äckligt som det låter.





/Josse

De rätta orden

Jag brukar säga att om det är något jag är bra på så är det att skriva. Att uttrycka mig i ord. Det brukar vara det första jag kan tänka på när jag ska försöka vara sådär positiv och tänka på saker jag är bra på.

Men det känns ganska ofta som en livslögn. För jag kan aldrig, någonsin, hitta de rätta orden när det verkligen behövs. När någon jag tycker om mår dåligt och behöver tröst, stöd eller bara ett litet uppmuntrande ord. Då är mitt huvud helt tomt. Det känns som om en ridå faller ner över den del av mitt medvetande som annars är så aktivt, och jag hittar inte ett enda passande ord.

Men vill inte låta oförstående, men man förstår ju faktiskt inte. Man vill inte låta som om man tror att man förstår heller, men "Jag kan inte tänka mig hur det måste kännas" är en kliché. Man vill trösta, men inte få det att låta som om allting är hopplöst. Man vill inge hopp, men inte så att man förminskar problemet. Man vill komma med det där perfekta att säga, för att trösta och hjälpa. Men de rätta orden finns aldrig där. I alla fall inte för mig.

Jag är tom på ord nu igen.

/Josse

Tjäna pengar på bloggen

Folk som spammar andras bloggar med massa bajsreklam är dumma i huvudet, varfölr jag har blockat ctrl+v-kommandot i vårt kommentarsfält.

För att understryka min poäng tänkte jag visa denna kommentar, screen shotad från Blondinbellas blogg


WTF liksom, som om inte hon redan tjänar oförskämt mycket pengar på sin blogg!?




/Josse

Recept

Jag har köpt en bok med monster på. Den är jättesöt!

Jag hade tänkt att den ska fyllas med recept. I den finns nu recept på:
Baconlindad kyckling med basilikakräm
Ugnsbakad kotlettrad
Hemmagjord chokladdryck
Köttbullar
Farmor Ankas chokladkaka
Trolldeg :P
Korv stroganoff
Blåbärspaj
Focaccia
Kladdkaka (2 st recept, hahaha!

Typiskt mig att ha så mycket recept som involverar choklad. Men kom igen nu, jag behöver fler recept ju!
GIMMIE!

/Josse

oshsiojfnqpo3

Jag kan verkligen inte skriva på tangentbord utan att blanda runt bokstäverna i orden.

Det är ju det jag säger: jag är tangentbordsdyslektiker.

I verkligheten språkpolis.

/Josse

Det går trögt

Det är faktiskt svårt att blogga. Om ytligheter. Vad finns det att äsga liksom, som är tillräckligt intressant för att folk ska orka läsa, kan sammanattas tillräckligt kort för att folk inte ska tröttna halvvägs, och som är såpass ytligt att jag inte känner mig blottad?

Jag är likso inte direkt ett fan av vardagsbloggningen. Typ "Idag gick jag upp, och till frukost åt jag en skiva Pååls limpa med smöt på. Sen har jag suttit och surfat en del i mina sketna sov/dagkläder efetrsom ajg är för utmattad för att orka byta. Jag borde städa mitt rum och ta en promenad, me har ingen energi efetrsom ajg itne kan äta. Javisst ja, jag borstade tänderna, sköljde med flour och tvättade ansiktet ed scrubtvål också. Funkar kanske mot dålig hy, vi får se"

Superintressant.

FFS!!!!????!!!!!!

Vädret är underbart och det borde vara dödsstraff på att inte gå ut idag. Så jag ska nog tvinga ig själv att uppbåda lite energi.

Javisst ja, en till sak som jag ahr gjort idag: försökt ta reda på hur jag ska göra för att rösta i Europaparlaentsvalet när jag är i Paris under valdagen. Inte för att jag bryr mig sådär oerhört mycket om Europaparlamentet, en det är ju faktiskt första valet där jag får rösta. Det kan man ju inte missa liksom!

Nu ska jag fanimej ut!

Och detta blev för långt... igen.

Slänger in en bild för att lätta upp stämningen

 
/Josse

Om jag hade alla pengar i världen....

Om jag ahde alla pengar i världen skulle vissa affärer snabbt bli sjukt rika.

Två av dessa finns på Internet här och här. Jag dör lite när jag är inne på deras hemsidor, och jag önskar att jag kunde köpa allt jag vill ha.

/Josse, som tyvärr är pank, i princip...

Diskdefragmentering


Detta är alltså andra gången jag kör defragmenteringen.
Lägg märke till hur det såg ut efter första -.-



Varför, varför, VARFÖR ska man tvingas utföra två diskdefragmenteringar på raken för att få det ordentligt gjort? Jag fattar verkligen inte.

Förhoppningsvis ska mitt slit dock betala sig så att jag kan ge mig på att ta över välden utan att spelet laggar så in i ******* att jag inte kan klicka på filk för att döda dem, eftersom de laggspringer snabbare än muspekaren laggrör sig >.<

Geh geh geh....

Jag tar verkligen inte bra hand om mina prylar. tänkte börja med det någon gång. Mitt eviga nyårslöfte (fast byt ut nyår mot "när jag får en ny elektisk apparat").

/Josse

Dagens Outfit

Detta är verkligen det tråkigaste som finns. och så sjukt meningslöst. Ve fan bryr sig egentlgien om vad jag har på mig liksom?

Men jag akn ju ändå berätta att jag har gula trosor som jag köpte på specialerbjudande på Lindex, mina sedvanliga svarta mysbyxor som jag köpte på Stadium i Arvika eftersom byxorna jag hade på mig var genomblöta, för att vi hade cyklat dit (tre mil) och det hade regnat halva vägen, och min lika sedvanliga grå flanellskjorta so inte är min utan pappas (men han får inte använda den längre, för jag har tagit den ^^).

Dessutom står håret på ända och jag har ingenting på mig under skjortan.

I'm feeling sooooo spot on today!

/Josse

Paris?

Skulle ha åkt till Paris idag för att börja leva livet i la cité d'amour... men min mage är allt anat än romantisk och vill absolut inte behålla något jag stoppar i den. Den värker, krampar, ilar, bullrar och gör sitt bästa för att göra livet surt för mig helt enkelt. Jäkla skit.

Som tur är hade jag denna gång betalat för ombokningsförsäkring, så vi ringde dem och bokade om biljetten till den 19.

Förhoppningsvis är jag frisk då.

Fan vad misär som sagt.

/Josse

Upcoming: spelkväll

Idag ska jag till Mölnlycke, där jag gick i gymnasiet. Jag ska prata lite med min f.d. fysiklärare Eva (som är typ bäst i hela vida väääärlden), träffa Fredrik och även en kille som jag träffade efter lajvet, som visade sig bo i Mölnlycke, hehe.

Ska verkligen försöka fokusera ordentligt på det jag ahr kvar att göra i fysiken nu.

Ikväll ska jag, Fredrik och ett antal andra kompisar ha spelkväll i Öjersjö. Ja, det är väl precis vad det låter som. Vi ska spela lite spel och ha det trevligt. Och jag ska vinna i allt. Mwahaha!

/Josse

Skor

När jag var yngre (inte så mycket yngre ens! Typ 16 XD) hatade jag över allt annat att köpa skor. Skor var verkligen det tråkigast jag visste, och jag blev topptunnorrasande när mamma slängde mina bekväma gympaskor (smutsiga, med hål i tår ioch sula... men mina kompisar hade skrivit på dem så jag har inte riktigt förlåtit henne ännu). Hade någon sagt till mig då att jag tre år senare skulle sitta med en nästan färdigpackad resväska och vara förtvivlad över att jag inte kan ta med åtta par skor (ja, ÅTTA!) hade jag nog skrattat dem rakt upp i ansiktet.

Detta är dock den sorgliga sanningen.

Jag försöker vara förnuftig och tänka praktiskt: vilka skor behöver jag, vilka kan faktiskt stanna hemma? Men hallå? Hur kul är det?!



Jag behöver:

1 par skor att jobba i (ska vara servitris och vet inte om det är krav på typ högklackat på restaurangen... de jag har packat ner i detta syfte är ett par svarta klackskor. Diskreta och faktiskt okej bekväma)

1 par skor att promenera på stan i (= sköna OCH snygga, samt att de helst ska passa till det mesta jag har i klädväg. Ett par svarta ballerinas hade varit bäst, men har inga så det blir nog mina vita ballerinas)

1 par skor att träna i (dvs joggingskor)



Jag vill ta med mig:


Mina converse (de är i en massa färger = förmodligen inte bra till jobbet, men bekväma att promenera i)

Mina svart/lila ballerinas med rosett (för att de är fina, dock inte jättebekväma tyvärr)

Mina illrosa pumps


Mina "50 tals-klackar" (för de är typ det sötaste jag äger: svarta med vita prikar och rosetter... JÄTTEhöga klackar + lite platå.. hehe... men har nästan inga kläder de passar till >.<)

Mina vans (schackrutiga och på den ena är det en gris. Världens coolaste + bekväma)





Ett par kan jag ju åka i, men det är bara att inse att jag inte kan få med alla.


WHAT SHOULD I DO?????

/Josse, halvvägs till hysteri

?!

Varför publiceras inte våra inlägg??? blogg.se ska stämmas!

/Josse

Hel hand och godkänd på tentan!

Gipset är av, handen är på uppträning och jag FÅR SPELA IGEN! Det är ca en vecka kvar tills handen anses helt läkt men jag får börja använda den till vardagssysslor och liknande utan stöd på nu vilket känns helt sinnessjukt skönt. Hatar allt vad stöd heter då allt skaver och gör ont.
Spelandet tar jag det lugnt med nu i början så jag inte får ont av det utan tar det sakta men säkert.

Tentan jag hade i tisdags klarade jag även om det var på håret. G- lyckades jag nota ihop men det är godkänt så jag är överlycklig!
Nu ska jag sätta mig och skriva hemtenta. Urk!

/Anna-Maria

Hel hand och godkänd på tentan!

Gipset är av, handen är på uppträning och jag FÅR SPELA IGEN! Det är ca en vecka kvar tills handen anses helt läkt men jag får börja använda den till vardagssysslor och liknande utan stöd på nu vilket känns helt sinnessjukt skönt. Hatar allt vad stöd heter då allt skaver och gör ont.
Spelandet tar jag det lugnt med nu i början så jag inte får ont av det utan tar det sakta men säkert.

Tentan jag hade i tisdags klarade jag även om det var på håret. G- lyckades jag nota ihop men det är godkänt så jag är överlycklig!
Nu ska jag sätta mig och skriva hemtenta. Urk!

/Anna-Maria

Idag idag idag

Jag är fortfarande spysjuk, och det suger... usch. Men jag hat bara två kapitel kvar med uppgifter att göra, och sen har jag jobbat mig igenom hela Fysik A-boken och är (kanske) redo för prövningen på tisdag kväll. Efter det bar det var till Parus! GUUD vad kul och spännande!

Tyvärr fattar jag verkligen inte ycket av kapitlet jag jobbar med nu... Dumma, dumma krafttrianglar. De ställer verkligen till det för mig, coh jag får ingen som helst rätsida på det... mumble...

Dessutom har jag ett sjukt roligt spel på datorn.. nej, Anna-Maria, det är inte WoW. Om jag kommer in i Uppsala så får ju jobba mer på att få ig beoende av det då XD Istället är det ett spel som heter Evil Genius. Och det rä precis som det låter: man är ett ondskefullt geni och vill ta över världen. MUAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Och jag har precis börjat en ny spelomgång och vill sååååå mycket hellre försöka kapa en tetranspot till England än rita krafttrianglar på Våghalsiga Viktor som klättrar i berg. Suck.

Men.... om jag bara tar gi igenom skiten nu ka jag ju alltid spela sen. Visst...??

PEPP, PEPP!

/Josse

MVG

Jag fick ett brev idag som gjorde mig spattlycklig. För ett par veckor sen prövade jag KEmi A, och efter provet storgrät jag i Fredriks famn för att jag tyckte att det hade gått så dåligt. MEN! Idag fick jag resultatet i brevlådan.... och ja. MVG!

Jag är fan bäst ibland!

Bara prövningen i Fysik A kvar, så har jag 20.0, för jag rockde ju fett på gitarr, bas och trummor ochså. HÄLL JÄÄÄÄ!

Jag är pepp pepp pepp, trots att jag är spysjok och inte ens kan få i mig vatten utan att må illa...

/Josse

Viltolyckor och lussebullar

I ett försök att komma undan plugget lyssnar jag på radio. De talade just om att det under älgarnas "bortstötningsfas" (när kalven och mamman ska skiljas åt förra året skedde 120 viltolyckor OM DAGEN!!!

Jag säger då det. Det är skitfarligt att köra bil! Jag gillar inte alls bilar och har alltid önskat att jag levde på tiden då det fortfarand var häst och vagn som gällde.

Det enda vi har hemma som jag kan äta är lussebullar, som jag hittade i frysen (ja, igen!!), för jag avskyr såna där fryspajer hjärtligt....

Så ja, nu äter jag lussebullar och dricker Cola Zero. Städerskan som var här har gått nu, så jag åste väl ta tagt i plugget nu. Suck suck SUCK.

/Josse

Fysik A

Fysik rysik... jag hatar fysik och orkar inte ta tag i pluggandet. Men nu måste jag. Efter lite tårar är jag nog back on track.

/Josse

Lajv

Jag har som sagt varit på lajv i fem dagar. Det var fett kul! Jag och mina kompisar spelade fyra havsknytt (Stim, Skum, Plask och Plums) samt två rundöron (människor), som Plums (dvs jag) hande "hittat" vid strandkanten, där de spolats upp efter att deras skepp förlist. De hade inget minne av något som hänt innan Plums hittade dem, och var på jakt efter någon som kunde hjälpa dem. Rundöronen kallades Först och Sen, för den ena vaknade örst och den andra sen.

Havsknytten ägnade stora delar av lajvet åt att spela "sten med kotte" (det ska spelas med stenar, men eftersom vi inte vågar oss ut på vägarna så mycket, spelar vi det oftast i skogen... och där finns det ju fler kottar att tillgå), som är ett logikspel. Riktigt roligt faktiskt, även om Plums hela tiden förlorar XD. De ägnade också mycket tid åt att ta sig riunt i skogarna, samt till olika folk på lajvet, för att ta reda på information om en odöd riddare, av oss kallad Utter.

Detta låter väl helt rörigt för de flesta, men det var sjukt kul! Me <3 Lajv. Har bara varit på tre stycken, men jag tycker att det är såååå kul! Har velat lajva sen jag läste om lajv i KP för en herrans massaår sedan, men fick inte tumen ur förrän jag träffade en tjej på språkresa i Frankrike, som sedan frågade ifall jag ville följa med henne och hennes vänner på lajv. Hon och hennes syster är nu någa av mina bättre vänner, fast vi inte ses så mycket, och det är henne jag ska bo med i Paris! (Fast hon kommer dit ca en månad efter mig för hon måste ta studenten och sånna saker först).

SÅHÄR SÅG VI UT! Gissa vem jag är! ;P

Åh, det var så sjukt kul! Det bästa är att det verkligen känns verkligt. Hur konstigt det än låter! Det är inte alls svårt att hålla sig till sin karaktär heller, eftersom alla andra gör det. Skulle man gå "off" (bete sig som sitt vanliga jag och prata om saker som inte är tidsenliga "in-lajv"), känner man sig bara dum och förstör för alla andra. Och det vill man ju inte såklart.

Det är roligt, för folk verkar ha tyckt att vi var rätt bra också. Kul, för knytt är ofta inte särskilt uppskattade, utan folk brukar störa sig på dem. Som knytt känns det därför som om man simmar motströms, för att man från början möts av fördomar och en negativ inställning.

Fetsmink (det vi har i ansiktet och på händer/armar) är dock ett helvete. Först att få på utan att se "smutsig" ut (dvs att man ser får riktiga hudfärg) och sedan att få bort. Jag är fortfarande blå i hårfästet och åp armbågarna. Så nu ska jag nog ta en dusch och se om det försvinner.

/Josse

Pojken

Pojken är samma pojke som jag haft ett förhållande sen jag var nyss fyllda 16. Jag vet att jag sade att jag minsann inte skulle ta tillbaka honom *hostharkel* men det går som det går när man är kär. ^^

Vi hade en helmysig kväll/natt med diverse bra filmer och Ben&Jerry's-glass natten till idag. Bäst!!!!

Tänkte skriva lite mer om lajvet, men det får bli om en stund.

Nu ska jag först göra lite annat.


/Josse

*Harkel*

Kanske också skulle nämna att tentan förhoppningsvis gick okej med tanke på rubriken. ;)
Håll tummarna för att jag har förstått alla regeler och grejer som har med satslära och funktionsanalys rätt!

/Anna-Maria

Tenta och urk.

Urk!
Så känns allt idag. Är hur seg som helst och vill helst bara krypa ner under täcket och ligga där resten av dan. Men inte då, jag ska ut och äta middag och gå på bio med Oskar och vara trevlig. Jag känner mig allt annat än trevlig just nu. Döda mig någon. Eller snabbspola iallafall fram tiden tills det blir sol igen! 

Lagom uppmuntrande det här blev nu då.

Men Josse, tro inte att du kan komma undan frågor om vem denna pojke är bara för att jag är på dåligt humör. ;) Who is he? Berätta! :)

/Anna-Maria

Lajv <3

Har inte heller orkat blogga på ett tag.. och nu har jag varit på lajv (so är det bästa som finns!) i fem dagar.

Idag vaknade jag med en viss pojke vid min sida och skulle spendera dagen med honom tänkte jag. Men när vi hade tagit tåget till hans hemstad och precis klivit av... DÅ ringer min chef och säger att de har fått en akut sjukanmälan och att jag "måste" jobba hela resten av dagen. Kul....

Så kan det gå ibland. 100:- kostade det att ta sig fram och tillbaka för ingenting. Usch.


Nu måste jag verkligen sova. Skriver väl mer en annan dag^^

/Josse

Konfunderad!

Varför publicerar blogg.se inte mitt inlägg?! Skandal!

/Anna-Maria

Gipslös!

Nu är lyckan stor! Gipset är borta och jag sitter just nu och skriver utan någonting som stänger in min stackars svullna hand!
Helt fri från stöd är jag dock inte än, har ett hårt och ett mjukt för att kunna varva med så jag inte förstör något under resterande läkningsprocess. Tummen går att vicka lite, lite på men det är inte mycket rörlighet i den opererade leden än. Så nu är det bara att träna, träna och åter träna som gäller. På fredag ska jag träffa läkaren som nog ska kolla så allt har läkt bra och att operationen har gått som den skulle.


Jag ser ljuset i tunneln, snart kan jag spela igen! :D


Imorgon har jag dock tenta i musikteori vilket inte känns alltför kul. Har suttit hela eftermiddagen hos en kursare och pluggat. Och pratat och skrattat. Vi hade en förmåga att vika av från ämnena som terser, subdominanter och parallella kvintar och oktaver.

Kvällen ska nu spenderas i famnen på älskling framför en film. Det ska bli riktigt skönt efter en lång och hektisk dag.

/Anna-Maria


God morgon!


Nu har jag precis orkat kravla mig upp ur sängen. Ska plocka ner disk i diskmaskinen, äta frukost och duscha. Sen ska jag iväg och fira min morbror som fyller år idag.

Är det någon som har tips på dunderkurer mot pollenallergi? Just nu är det en plåga för mig att vistas utomhus i det fina vädret. *gråter*

/Anna-Maria


Förlåt för min frånvaro!!

Nu skäms jag när jag ser hur duktig Josse varit med bloggandet under min frånvarotid! Förlåt Josse!!! Om det är någon tröst har min egen blogg legat ganska mycket nere under en lång tid också.

Handoperationen gick så bra det kunde under omständigheterna att det blev en större operation. Gipset jag hade första två veckorna täckte nästan hela mig kändes det som! Tummen ska nu vara lagad men behöver mycket tid på sig att läka ordentligt så jag har fortfarande gips men nu i storlek mindre så det är hanterligt att skriva på dator igen. :) Stift och stygn och allt är borttaget nu vilket var en riktigt obehaglig historia men det gick bra! Jag klättrar på väggarna här hemma i väntan på att få kunna spela fiol igen! Men jag har en sak att erkänna; jag har faktiskt tjyvspelat en gång sen jag fick det lilla gipset! Och det var så underbart! <3

Just nu försöker jag tentaplugga men sjukdom, kvalborg, valborg och det fina vädret har förstört det till ganska stor del. :) Musikteori är det som står på plugglistan just nu.

Nu ska jag försöka fixa ihop lite middag och röja upp i köket som stått och varit äckligt senaste 5 dagarna! Usch!

Kram Anna-Maria

RSS 2.0