Nu kommer trappstegsinlägget!!

Jag skulle vara duktig och tvätta alla mina kläder idag tänkte jag. Hostelet har tvättmaskiner på fjärde våningen som man betalar med mynt i för att de ska starta. På skylten stod det att det kostar $2 att köra och det tyckte jag var perfa eftersom jag hade just ett $2-mynt i plånboken. På gott humör knödde jag ner alla mina kläder i maskinen (fick faktiskt nästan trycka lite för att få ner allt) och tänkte starta maskinen. Icke. Myntet passade inte och jag insåg ganska snabbt ändå att den förmodligen bara tar $1-mynt. Jag travade ner för trapporna till bottenvåningen och växlade i receptionen. Travade upp för trapporna igen. Det gick fortfarande inte. Efter att ha varit arg en stund insåg jag att den där extraskylten som satt på skylten om vad det kostade att tvätta ("3 $1 coins") förmodligen handlade om tvättaskinen och inte torktumlaren som jag hade trott. Jag fick trava ner för trapporna igen och växla min $5-sedel till mynt. Sen klättrade jag upp igen och startade askinen. Glad i hågen gick jag ner för trapporna ännu en gång och lämnade byggnaden, med tanken att jag skulle vara tillbaka om en halvtimme,då tvätten skulle vara klar.

En timme och en kvart senare strosade jag i godan ro på Queen street och kom plötsligt ihåg tvätten. "HELVETE" svor jag inne i huvudet och kutade till hostelet och uppför trapporna.

68 trapsteg är det. Jävla trappor.

13 är otursnumret, right? Tror ni att det är en slump att 68 och 13 inte alls har något matematiskt samband? Inte jag heller. Det är helt klart universum som konspirerar mot mig och försöker sopa igen spåren.

Men jag är inte dum jag.

/Josse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0