Sova

Idag skulle jag plugga kemi var ju då tanken... jag är fortfarande rätt edtagen efter sjukdomen, så det hela slutade istället ed att jag sov på soffan, inlindad i en filt, en en gitarr mellan fötterna och kemiboken under magen. Lyckat.

Sen tänkte jag att bio vore trevligt, emn hittade ingen att gå med. Typiskt misslyckat. Nåja, i helgen får vi i alla fall se Kenny Starfighter-filmen, hela familjen. Yay, yay!

Nu känner jag att jag skulle behöva sova igen... vad är det med mig?


/Josse

Kemi A

Snart har jag en prövning i Kemi A, eftersom jag "bara" fick VG i det i gymnasiet. Ska skriva prövningen på samma dag som min föredetta pojkvän skriver, så vi pluggade lite ihop idag. Slutade dock med att jag sonade i hans soffa, så vi drog in till stan istället. Där åt vi lunch (som jag fortfarande är mätt efter!), kikade lite i affärer (men inte mycket för ingen av oss har pengar) och så köpte jag en födelsedagspresent till en vän som fyllde 20 förra veckan. En rosa dammvippa ska han få, för han ska flytta hemifrån senare i vår. Jag älskar mig själ för att jag alltid köper så bra presenter ;) Sen gick vi till mitt favoritcafé i Göteborg: Fröken Olssons, men jag var så mätt att jag ite ens kunde dricka te. Fd pojkvännen köpte i alla fall kaffe och så satt vi och läste lite med kemi och pratade med hans kompis som vi träffade där. Kompisen pluggade musikteori inför ett uppkoande intagningsprov. Sen skulle d pojkvän på möte och jag skulle hem.

Nu sitter och och är lite småyr, inlindad i mitt duntäcke. Betatestar en hemsida, filar på en haiku och skrivet blogg på samma gång. Jag har en otrolig simultankapacitet.

HP gick ju som sagt inte så bra, men skitsamma.... nu tar vi nya tag! I höst får jag väl hitta på nåt annat... typ virka grytlappar eller något. Äsch, ajg kommer alltid kunna komma upp ed något kul eller nyttigt så mig går det ingen nöd på!

Igår jobbade jag förresten igen och ATG-datorn pajade. Självklart kom det en tjej 15 minuter innan stängning för att ta ut biljetter som var tvungna att tas ut den dagen. Suck. Satt i telefon och fick höra X antal mekaniska "Om du vill prata med fruktavdelningen, tryck ett..." innan jag kom fram till någon som visste något. Tyvärr var beskedet att ALLA ATG-datorer i ALLA kranskommuner låg nere. Suck suck suck. Behöver jag säga att vi blev lite sena med stängningen av butiken?

/Josse

Inget Uppsala

Sorry Anna-Maria, men HP i år gav inte tillräckligt bra resultat för mina mål. Bättre lycka nästa gång. Så småningom ska jag fanimej in!

/Josse

Tjuvlyssnat

I december sade jag att jag har fått en lyssning publicerad på Tjuvlyssnat.

Nu är jag uppe i två. Yay me!

Ett.
Två.

Nu återstår bara att bli lyssnad och att vinna en rubriktävling. Jag laddar...


/Josse

Halsfluss

...tror vi tillslut att det är i alla fall. Tur är väl det. Man år hoppas att mitt halsonda har gett med sig imorgon, då jag ska sitta i kassan i tio timmar och det inte direkt går för sig att sitta och kvida fram det man vill ha sagt. Om de då och då uppkommande fross- och huvudvärksanfallen också kunde låta bli att hemsöka mig imorgon vora ju det hela perfa.

I övrigt? Högskoleprov på lördag och därefter en 20-årsfest tror jag. Usch för HP, men yay för festen!

Nästa vecka ska jag träffa en kompis för en fika, ringa viktiga samtal, gå på restaurang för att fira en kompis 20-årsdag (vad gamla alla är ^^) och... säkert något annat skoj.

Jag är sjukt hungrig av att knappt ha kunnat äta något de senaste tre dygnen, men klarar samtidigt inte av att svälja. Stort problem.

/Josse

>.<

rån början trodde jag att det bara var en förkylning, igår sade mama att det nog var halsfluss och idag tror hon att det är en halsböld (hon är läkare). Mysigt.

Jag hatar detta. Det är meningen att jag ska jobba ca tio timmar imorgon (och tjäna rätt mycket pengar då alltså), men vi får väl se hur det går... min mage skriker efter mat, men jag kan 1) inte uppbåda energi nog att fixa något 2) inte svälja pga halsen...

Inte roligt. Grrr!

En av mina bästa vänner under högstadiet kallade mig för Flusslus för att jag fick halsfluss så ofta. Jag, hon och en annan bästa vän brukade också kalla oss för Bölder. Ironin är skrattretande och jag skulle väl skratta om det inte gjorde så ont.

Misär ^^

/Josse

Sjuk, sjukare, sjukast

Självklart ska jag bli sjuk nu, bara någta dagar innan Högskoleprovet.... jag kan knappt svälja, för det känns som om halsen är full av taggtråd, jag har en fruktansvärd huvudvärk och feber, jag ahr inte kunnat sova ordentligt på grunt av ett käng kaotiska feberdrömmar. Jag är verkligen itne upplagd för att möta dagen helt enkelt. Det värsta är att jag är sjukt hungrig, men jag klarar inte av att äta.

Jag tycker synd om mig själv. Usch.

/Josse

Anna-Maria!

Vi måste ju också få veta hur handskärandet gick!

/Josse, som höll tummarna stenhårt

Lördag

Alla i familjen är hemma förutom Erik som är hos Erik. Vi har ätit köttbullar och nu sitter vi och äter lite Paradisaskchoklad,lyssnar på Carole King och pratar om att jag redan borde ha lagt upp byxorna jag ska ha på migpå festen ikväll. Typiskt mig. Har inte heller bränt ut skivan jag ska ta med mig. Ännu mer typiskt mig. Suck...

Får väl ta och ta tag i sådana saker nu då, så att jag sedan kan göra något annat viktigt. Kanske hänga med på Haket... eller öva inför Högskoleprovet. Har inte förberett mig alls inför LÄS eller ELF.

Typiskt mig.

/Josse

Rikard Wolff

... är på radio! SCAR ÄR PÅ RADIO <3<3

Allvarligt talat, jag älskar Wolff, jag tycker att han är skitbra.

/Josse

Ibland är jag bäst

En kompis skrev om att hon bara fick VG på ett kemiprov om surt och basiskt.
Jag: Surt ;) (medveten om "ordvitsen")
....det går typ tre sekunder....
Jag: HAHAHAHAHAHA FAN VAD ROLIG JAG ÄR! *dör av skratt*


Jag <3 Mig


/Josse

Parlez-vous français?

Jag ska ju jobba på en restaurang i Paris i soar, är tanken. Just nu sitter jag och försöker författa mitt CV på franska. Lockar och pockar å det vildaste på mina förskrämda små franskkunskaper, som legat och kurat i bakhuvudet under nästan ett års tid. Det går trögt, men det ska nog gå.


...oui...


/Josse

Strömming

Nu har vi ätit strömming med potatismos och lingonsynt. Det var gott... Nästan så man har lust att slå en volt av lycka.

Höhö.

/Josse

Alla tummar och tår

... håller jag ju såklart idag för Anna-Maria! Hoppas att handskärandet hos farbrpor doktorn gick bra ^^

Jag har varit hema med mamma idga, vi har köpt en sänglampa till mig (bra, det tog bara 2,5 år) och strömming och blommor... Så nu ska vi äta strömming! MUMS!!!! Har också köpt lite födelsedagskort, och kläder på Görels. Riktigt effektiv dag, fast inte pluggmässigt... ska sätta mig ed LÄS och ELF efter maten tror jag... suck.

Träffade Katarina utanför Hemköp. Jag hade henne i Svenska A och Historia A och hon är världens bästa <3 Hon had eju fått en liten son nu också, som var jättesöt såklart. Liksom hennes två andra barn.


Jag är glad idag, puss!

/Josse

Dyskalkyli

Lol.



/Josse

Ilska

Jag blev just jäkligt arg för en grej. Vet ni vad jag tycker är bra att göra för att få utlopp för sina känslor?

Jag har några olika metoder och jag brukar varva...

1. Skrika och slå i en kudde

2. Skrika och slå på en bror.

3. Skratta åt folk som helt enkelt är ite sämre än andra. TIll exempel högstadieelever.

4. Trycka ner allting inom mig i hopp om att en dag gli galen och försöka ta över världen.


/Josse, som inte bar skrikit, slagit eller skrattat idag... BWAHAHA

Arla och Earth Hour

Jag tycker det känns bra att vår största mjölkproducent drar sitt strå till stacken i dessa klimatkristider.

Dock förstår jag inte varför de inte kommer släcka ner där de har produktion. Vilka sillmjölkar.

/Josse

Morgon

Eller ja... inte längre.

Otroligt nog gömde jag att dammsuga trappan igår och dammsög bara undervåningen. Skit också.Måste alltså dammsuga trappan idag. Killkompisen jag ska träffa idga har inte hört av sig ännu, så jag väntar på det... och så 'r jag allmänt trött och lack och less.

Hej skitdag.


(För övrigt är det min namnsdag idag. Typ i alla fall)

/Josse

Dammsugning

  • Jag ska snart (snaaart) dammsuga här i huset: på nedersta våningen och i trappan.
  • Idag måste jag äver komma iväg till Hemköp någon gång under dagen. Hujedamig.
  • Imorgon ska jag träffa min föredetta pojkvän och numera killkompis i Göteborg.
  • På lördag är det blandbandsfest vilket ju är jättekul ^^ Alla får ta med sig ett blandband med sina fem älsklingslåtar på. Det inte om jag riktigt har valt ut mina fem ÄLSKLINGSlåtar, men fem bra låtar i alla fall. Gick mer in för att försöka presentera folk för något nytt, samt att många av mina älsklingslåtar är ballader (= sååå tråkigt på fest)Det
  • Den är Internets fel om jag får 0.0 på HP.



Det var allt för nu.


/Josse

Lussekatter

Jag håller på att koka korv till lunch (vi har fortfarande typ 60 kvar) och när jag tog fram korvbröd ur frysen upptäckte jag dem: LUSSEKATTERNA! Vi hade två kvar i en bortglömd fryspåse och jag gjorde närapå en liten glädjedans.

JAG ÄLSKAR LUSSEKATTER!!!!!!!!!!!!!!! Fick ju inga i jul pga min resa, så jag känner mig berättigad till dessa. De får blimmin efterrätt.

...okej, där ljög jag. Jag har faktiskt redan ätit upp dem. Innan lunchen. Just det! Jag är stor nu, och får göra som jag vill, bwaaaaaaaaahaha!


/Josse

Fördröjning i ljudöverföringen?

HAHAHAHA




/Josse, som frossar i youtube-klipp... så vadå?!

Kungafamiljen



Jag älskar verkligen vår kungafamilj. Lol. Enough said.


/Josse

Synonymer?

Jag sitter med ordprov.se och övar inför HP, samt konstaterar att jag inte kan mitt modersmål. Men detta fattade jag aktiskt inte. Är inte skäl och anledning synonyma?



/Josse

Dagens Outfit

Jag har ju helt misslyckats med att fortsätta med min småironiska Dagens Outfit. Detta på grund av att min kamera gick sönder, och för att det helt enkelt var ÄNNU tråkigare än jag trodde att skriva om. Idag tänkte jag dock ändå göra ett ryck och publicerar därför en bild... visserligen gjord i Paint, men ändå.


Svart t-shirt från en butik i Christchurch, Nya Zeeland
Grårutig flanellskjorta hittad bland pappas kasserade kläder
Svarta mjukisbyxor, uppdragna till knäna, från Stadium i Arvika (köpte dem för att jag cyklat dit tre mil i ösregn och var sjukt blöt)
Vit filthatt köpt på second hand



/Josse

20 år

Idag har mina föräldrar varit gifta i 20 år. Det är lite knas när man tänker på det. 20 år är en sjukt lång tid, känns det som. Jag har inte ens levt i 20 år (riktigt ännu). 20 år av kärlek, tre olika bostäder, en dotter och två söner. Och en massa jobb. Jag är riktigt imopnerad av mina föräldrar, haha! Senare idag ska jag ta en promenad upp till byn (ja, vi kallar centrum så här på landet) och köpa ett kort och något annat... typ en ask choklad eller så.

/Josse

Bagdad Café

Hade en ost och kex-kväll med film med mina föräldrar nu ikväll. Mina bröder spelade datorspel resp. gjorde läxorna.

Vi såg en helt sjukt underbar film som hette Bagdad Café. Går inte riktigt att förklara vad den handlar om, men den gjorde mig helt lycklig. Se den!







/Josse, som fick en lyckokick av filmen

Idol

Jag är en sån där som älskar att se tävlingsprogram. Bland annat tycker jag det är skitkul att se Idol. Jag vet, jag vet... det är pinsamt, men det kan inte hjälpas. Här kommer några av mina favoriter genom tiderna...




Daniel Karlsson - 2007




Amanda Jenssen - 2007




Christoffer Hiding - 2007





Cissi Ramsby - 2006






Vet att många har ogillat vissa av dessa deltagare, men jag gillade dem skarpt.

/Josse

Bröder II

Tittar ut genom fönstret och ser min yngre bror traska iväg till skolan på sina gängliga ben. I orange täckjacka. Gud vad jag älskar mina bröder <3


/Josse

Kärlek

Jag måste erkänna att jag är grymt avundsjuk på dig, Anna-Maria, som har någon att krypa ihop hos på kvällarna. Jag har inte varit singel "på riktigt" sådär jättelänge (host, bara snart tre månader, host) och mitt ex kom hem till Sverige från sin resa igår. Det känns jättekonstigt och vemodigt att vi inte är ett par längre. Men man vänjer sig ju, och jag känner mer en sorts nostalgisk saknad nu än det där hugget i hjärtat.

Hursom är jag avundsjuk på att Anna-Maria kan njuta av att känna sig förälskad. Vill också känna så igen, då det är den mest underbara känslan i världen. I alla fall när det är besvarat.

Men just nu ser det rätt dött ut på den fronten, coh det är därför jag vill flytta. "Odla din trädgård" sade Voltaire, vilket är detsamma som "Gräv där du står". Detta tycker jag är bullshit. Om det inte funkar är det väl lika bra att flytta sig? Och tänk om man står på en berghäll. Hur lätt är det att gräva då?

Nu ska jag leta upp bördig jord. Men först ska jag sova.

/Josse

Sett på bopunkten.se

"1 rum delar på kök o bad .jag har katter o liten hund bor i ett lugt område mycket goda grannar jag är kvinna 42 har hafft ineboende lite då och då allt från kvinnor till män."

Ooookej....



/Josse, som ber er observera stavfelen

Stora steg

Idag fick jag min kallelse till Högskoleprovet. Inte ens två veckor kvar nu.
Idag öppnade även webanmälan till universitetet och jag skickade in anmälan till samtliga universitet so har läkarprogrammet.
Stora steg känner jag.

I övrigt har inte så mycket hänt idag, jag har est varit sjukt hungrig hela dagen...

Nu gäller det att jag lyckas rycka upp mig och fokusera lite mer dessa (inte ens) två veckor. För jag ska ta mig tusan in nu.

Har även två prövningar i vår... uschianemej.

/Josse

Dött

Gud vad ze interwebs är dött helt plötsligt. Jag antar att det beror på att alla jobbar eller går i skolan. Utom jag. Kanske ett tecken från Gud (eller Tomten) att jag borde fokusera på det jag har att göra. Har lovat att dammsuga storarummet och ordna i garderoben i hallen. Måste ju även försöka lägga manken till lite så jag kommer in på läkarlinjen i höst... ja, och anmäla mig dit.... och ringa lite samtal. Sheeesh....

Vilket skitväder det är, för övrigt.... all snö har töat bort och dimman ligger tjock över byn nedanför mig. Typiskt motiverande...

/Josse

Larm

Varje gång jag är ensam hema larmar min yngsta lillebror dörren när han går hemifrån. Detta leder till att hela huset börjar tjuta när jag går ner för trappan och passerar en av sensorerna. Detta har seriöst hänt ett oräkneligt antal gånger och jag ahr börjat fundera. Kan det vara så att han gör det på pin kiv? Den lille jäveln... nu har jag i alla fall satt upp en STOR lapp på larmapparaten om att INTE LARMA. Så upp till bevis lillbrorsan: är du jäkligt glösk eller retas du med mig?

/Josse

Varning, varning.

Jag kan härmed utfärda en varning. Se inte filmen Watchmen. Framförallt, betala inte pengar för att se den på bio!

Själva handlingen var ganska underhållande men den var så förbaskat utdragen att de kunde halverat de tre timmarna och den skulle fortfarande kunna förmedla samma handling.

Nu ska jag strax krypa ihop nära Oskar och först dricka upp mitt kamomillte och sedan krypa i säng. Har repetitionsföreläsningar imorgon så det gäller att vara pigg och alert då!

/Anna-Maria

Let me entertain you

Eddie Izzard är världens roligaste komiker och de som inte sett något av honom borde genast söka upp honom på youtube.

I helgen har jag varit med Anna, en högstadievän, och det har varit underbart mysigt och roligt!

Nu kommer pappa och flämtar mig hotfullt i nacken, för han behöver Internet. Laters!

/Josse

Städning och uppdatering från Anna-Maria!

Mitt i all städning jag just nu sysslar med (allt för att skjuta ännu mer på tentaplugget jag borde sysselsätta mig med) kom jag på att jag måste kolla hur det går med den här bloggen! Josse, jag måste säga att jag är imponerad över ditt engagemang trots frånvaron av mig! :)

Jag kan passa på att berätta för omvärlden att om sex (6) dagar opererar jag min trasiga hand! Den ni! Efter det, ja sex dagar plus 3 månaders rehab alltså, så börjar mitt nya liv! Det innehåller fiolnötande, fiolnötade och ännu mer fiolnötande. Sa jag att jag ska nöta fiol? :)

Jag ska bli bra. Nej, jag ska bli bäst! Det är vad jag ska sikta på!

Nu ska jag fortsätta städa och sen börja fixa middag. Oskar kommer hit efter jobbet och vi ska titta på melodifestivalen och äta middag. :)

JO! Jag måste ju också skriva att det var riktigt trevligt att få besök av Josse för några veckor sedan! :) Kul att ses igen efter *räknar på fingrarn* fyra(?) fem(?) år sedan! Josse, hur länge sen är det?!
Se nu till att komma in på läkarlinjen här till hösten! ;) Det måste vara prio 1! ;)

/Anna-Maria


Kort -.-

Snackar med en kille på MSN... följande utspelar sig:

Jonas säger: äter korv varje dag, tittar på mumin, Älskar melodifestivalen och sitter utan strumpor fast du fryser om fötterna. gillar Miyzaki. men frågan är - hur lång är du?
Josse . Korv <3 säger: ... ehm har du läst några bra böcker på sistone?
Jonas säger: givetvis. svarade du på frågan, eller?
Josse . Korv <3 säger: klart jag gjorde, såg du inte? ^^
Jonas säger: nä. måste blivit fel, ser inget relevant svar ^^
Josse . Korv <3 säger: tss^^ äh, jag är 165
Jonas säger: .. ajdå nä.. det skulle aldrig funka mellan oss :/ ^^
Josse . Korv <3 säger: hahaha hur lång är du egentligen?
Jonas säger: spelar ingen roll - jag har mina vilkor. ^^ hehe
Josse . Korv <3 säger: hahaha vad oförskämt
Jonas säger: ... 1,80 är jag.
Josse . Korv <3 säger: pff, mitt ex är typ 1.85... men så är han ju mitt ex. point.

Knäckande...

/Josse

Att vara höger

Jag är höger. Det är lite roligt, för många av mina vänner och bekanta blir förvånade när de får höra detta.

"Va? är du höger?? Men du är ju trevlig..." är en klassisk reaktion.
Detta är fascinerande tycker jag.

Jag undviker helst att diskutera partitillhörighet numera, eftersom jag inte orkar ta diskussioner kring detta, men nu kände jag i alla fall för att skriva en liten snutt om detta. Anledningen är att jag fick reaktionen "VA? Är du emot våld? Men du är ju höger... blablablablabla...blabla...blabla..." i en diskussion idag.

Älskade, kära vänner och medmänniskor, oavsett partitillhörighet: SLUTA UPP med detta. Snälla? Att inte hålla med varandra, att diskutera på ett vuxet sätt kring politiska frågor, att på ett moget sätt ifrågasätta ställningstaganden... det är en sak. Men att använda argument ej baserade på fakta, att komma med irrationella anklagelser och att INTE RESPEKTERA andra människor för att de har en annan politisk åskådning är inte okej. Alla människor är lika mycket värda och förtjänar samma, respektfulla, bemötande.

Det var allt. Varsågoda att kölhala mig om ni vill.

/Josse

Hicka

Jag har en våldsam hicka som inte vill försvinna. Den är så våldsam att det gör ont. Dessutom hickar jag nog ljudligast i världen. Borde egentligen spela in de någon gång...

Imorgon kommer en gammalvän hit <3

/Josse

blogg.se

Krångelsida! Vill inte publicera inlägg på ett normalt sätt, usch vad upprörd jag blr.

Kan även tillägga att jag har ätit korv till lunch varje dag denna vecka (vi har typ 100 korvar som vi måste göra slut på...) . Börjar bli jäkligt trött på korv.

/Josse

Arbetsintervju och övriga betraktelser

Jag var på arbetsintervjun idag och trots att det är fredag den 13 gick det bra. Jag gick inte vilse,jag kom i tid och han som intervjuade var SÅ trevlig att jag gick därifrån med ett stort leende påläpparna, haha!

Jag åkte buss ganska länge för att komma hem och hann därför sitta och grunna på diverse ting. Jag tänkte nu dela ed mig av mina betraktelser, varesig ni vill eller inte.

1. Västgötska är en sjukt ful dialekt. Nästan lika illa som östgötska. Jag hoppas verkligen att min dialekt är någon sorts neutraliserad blandning av göteborgska och västgötska. Inte för att jag har nån dialekt alls då, men... ^^

2. Två lite fylliga kvinnor runt de trettio satt bakom mig på stadsbussen och diskuterade bikt, diet och träning etc. Det fascinerade mig hur en av kvinnorna kunde klaga över att hon endast gått ner 0.5 kg på några veckor (!? att vikten varierar 0.5 kg är väl en normal företeelse, min vikt brukar pendla 1 kg upp och ner från dag till dag) när hon inte "trodde på" att äta nyttigt, och inte ville träna för att hon hade ont i foten. Man måste verkligen inte vara pinnsmal, men hälsosam däremot... jaja.

3. Borås stadsbussar ropar ut namnen på nästa hållplats, precis som spårvagnar, t-banor och tåg. Asbra grej som alla bussar borde ha. Kanske därför det kostade 35:- att åka i 10 min (OBS! MED RABATTKORT!!!)

4. Västtrafik överhuvudtaget verkar vara obscent dyrt jämfört med andra trafikbolag. Priserna är skyhöga, så det är väl inte konstigt att så många föredrar bilen. Särskilt som bussarna dessutom alltid är sena.

5. Melodifestivalen finns inlagd i T9 på min mobil. Det tycker jag är lite tufft.

6. Jag blev serverad svart kaffe innan intervjun, vilket förde tankarna till mitt ex eftersom jag alltid brukade kyssa honom när han druckit kaffe. Jag gillade den där kaffesmaken som hängde kvar i munnen på honom. Fräscht va? XD

7. Jag såg en ensam vante som låg tappad på den snöslaskiga gatan. Sånt tycker jag alltid är lite sorgligt.

8. Var i Nya Zeeland idag. FInns en busshållplats som heter så. Höhö.

9. Converse är värdelösa vinterskor. Särskilt ett välanvänt par mes hål bak i hälen.


Min pappa gick precis och lade sig efter att ha varit uppe hela natten och skrivit en artikel. Stackarn.

/Josse

Bröder

Tittar ut i snöyran och ser min äldsta lillebror komma gående uppför backen. I sin rosa toppluva. Jag älskar mina bröder så mycket!

/Josse

Kenny Starfighter



Är det bara jag och min bror som vill se denna? <3






Jag hoppas att ingen i..hrm.. mogen ålder har missat Kenny Starfighter. Det finns ju verkligen inget roligare. Seriöst.

/Josse

Snö 2

DET ÄR MASSA SNÖ NU!!!! JAG HADE FEL OCH DEN LÄGGER SIG VISST ÄNDÅ! <3<3<3<3

(Om man inte förstår min lycka över detta förklaras det lätt ed att jag har varit på södra halvklotet och vid ekvatorn hela vintern och precis kom hem)

Anna-Maria: Jag tar tillbaka att jag är trött på vintern! Jag vill ut och åka pulka ^^

/Josse, som fortfarande typ inte pluggat nåt inför HP -.-

Snö

förresten snöar det här!!!! Weee ^^

Verkar inte lägga sig, men det ser ju trevligt ut.

/Josse

Bilden

blev väldigt liten.... skitsamma.

/Josse

Produktiv som vanligt


klickbar

Sitter här och har precis käkat en skål All Bran med mjölk... fortfarande hungrig, men nu får jag faktiskt ge mig. Käkar ju hela tiden, det är nästan lite läskigt O.o

Jag tänkte vara dukti och ladda ner lite gamla högskoleprov (HP) och skriva ut dem....
1) Min dator fick för sig att mitt USB-minne som jag skulle lägga över filerna på var en fil (!!!) så jag kunde inte öppna det.
2) Den stationära datorn som skrivaren är kopplad till är segast i världen. Hann glömma bort varför jag satt framför den innan den öppnade det jag klickat på.
3) Bläcket i skrivaren var såklart slut.


SUCK!!!! Vissa dagar vill ingenting göra som man vill. Eller så är det bara jag som inte vill göra det jag borde....

Nu ska jag iaf lugga NOG!

/Josse

Så söt!

God morgon! Ännu en dag av påstått pluggande ligger framför mig, full av möjligheter om att bli er effektiv än gårdagen. Muntrar upp mig själv med denna söta video.





Jag mötte förresten en "gammal vän" på gymmet igår. Det var lite kul, för gud vilka härliga minnen vi har ihop <3

/Josse

Vidskeplig

Har nu fast datum för min anställningsintervju till stället i Borås. Fredag den 13, 9:15 på morgonen. Känns ju stabilt. Inte för att jag är vidskeplig eller så men jag ska allt kolla upp jäkligt noga hur an hittar till deras huvudkontor. Vore så typiskt mig att gå vilse.

/Josse

Alltid online?

Det var en kompis som frågade mig på MSN alldeles nyss om jag alltid är online. Sanningen är att: ja, det är jag. Nästan. Nu precis hemkommen från min resa, med alla vänner antingen utomlands, på jobbet eller i skolan finns det inte så myckt annat att göra. Jag sitter med laptopen i knät och slösurfar samtidigt som jag övar ordförråd inför HP-09 i maklig takt. Ringer även lite viktiga samtal, där igen har svarat ännu, och planerar att skicka lite viktiga mail. Jävligt produktivt helt enkelt.

/Josse

F o k u s e r a ? ? ?

Jag kan inte koncentrera mig. Har varit vaken sen klockan sju med intentionen att plugga ordentligt inför HP idag. Med inget resultat. Jag orkar inte. Jag kan inte motivera mig själv till det. Bläääää...!!!!

Usch vad jobbigt. Vet inte i vilken ände jag ska börja.

Men det löser sig nog.

/Josse

Beslutsångest!!

Jag ahr ju en hel del projekt på g, smat plugg och även jobb... nu har jag ett skitjobbigt dilemma som jag inte vet hur jag ska lösa! Planen var att jag skulle åka till Paris efter min sista prövning och joba på en restaurang där (kommer få jobb där om jag söker, för det har min kusin fixat åt mig), men nu har jag fått reda på att jag har en anställningsintervju för ett ställe i Borås där jag gärna också skulle arbeta. Jag vet inte hur jag ska göra!

Det är ju skitbra att ha restaurang i CV, plus att jag har en kompis i Paris som jag väldigt gärna vill träffa... det skulle dessutom vara kul och nyttigt att öva upp franskan och träffa massa nya människor där. Men samtidigt blir det knepigt med andra kompisar och projekt om jag ska flytta till Paris. Då är det mycket enklare med ett jobi Borås, som ligger kanske 28 km ifrån där jag bor.

Jag antar att om jag i alla fall går på anställningsintervjun så är det ju bara bra. Jag kanske inte ens får jobbet....men urk. Hatar sånt här ^^

/Josse, som var hos tandläkaren idag och nu har bananlack i hela käften

Geh -.-

Idag har minsann inget gått som planerat. Gick till skolan, men rektorn var inte där, sen hade jag skoskav >.< gick tillbibblan och letade stipendieböcker, hiattde dem efter många om och men (bläddrade lite i en bok som hette "Drottning Silvias festklänningar" också... hur man nu kan skriva en hel bok på ämnet...). När jag skule maila ev fonder till mig själv upptäckte jag att jag skulle ha varit hos tandläkaren två timmar tidigare.. Arrggh...

Haltade hem emd mitt skoskav, ringde vårdcentralen (kunde inte hitta folktandvårdens nummer) och de skulle ringa upp halv två. Nu är jag sur.

Har inte heller lyckats plugga ett skit... lyckat, verkligen.

Nu ska jag vänta på att de ringer mig så jag kan köra på nån dålig ursäkt om varför jag inte kom, sen ska jag ringa till två kommunmänniskor i Borås, sen ska jag sätta mig och plugga... eller cykla, eller glo på film. Usch vad segt.

/Josse

Bakis

Jag har en trötthetsbaksmälla! Pappa hade 50-årsfest igår och jag sprang i 11 cm klackar och plockade disk och städade och pratade med gäster tills de hade gått och stanand euppe och städade en stund efter. Kom i säng efter två på natten, och eftersom jag natten innan det legat och läst bgamla dagböcker till klockan tre är jag skittrött nu! Uschianemej...

Jag ska dock ändå hänga med och springa lite på löpbandet på gymmet nu, medan mamma har yoga och Carl lyfter tyngder... kanske hakar på själva yogan, men jag vet inte.. äsch.

Skriver mer imorgon om jag hinner, har MASSOR att göra!

/Josse, som redan är stressad haha!

Men Anna-Maria då...

nu får du allt skärpa dig med uppdateringen ^^

Alla här nere verkar för övrigt tycka att jag snarare ska plugga i Göteborg.... den enda som verkar lite för Uppsala är pappa. Så nu får du allt kämpa för att övertala mig, haha! Äsch... jag pluggar ju där jag kommer in, men man jag ju drömma om att man har ett val... Ujujuj..


NU ÄR JAG I ALL FALL HEMMA I SVERIGA, BOLLEBYGD, IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Har redan träffat min första hemmakompis. Det blev Dennis. Förhoppningsvis träffar jag diverse annat trevligt folk så småningom.

Nu ska jag sluta hänga över datorn.

/Josse

RSS 2.0